BEMÆRK: Uge 3 og uge 7 har venteliste. Tilmeld dig ventelisten.

Vi oplever stor interesse for Syng for Livet (uge 3 og uge 7), og har derfor oprettet venteliste. Det betyder at vi ikke kan garantere dig en plads, men i tilfælde af afbud vil evt ledige pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

Indhold FordybelsesModuler

FordybelsesModuler

I disse moduler fordeler vi os på mindre hold, som vi arbejder intenst på alle dage, undtaget onsdag (uge 7). Hver dag i modul 1 har du f.eks. Sangteknik, og i modul 2 har du måske Inside Out (S).

Du har, ved tilmelding, mulighed for at ønske din 1., 2. prioritet til begge moduler.
Ved ankomst fordeles holdene på bedste vis.
Vi bestræber os på at så mange som muligt får sine ønsker opfyldt.

Uge 3 INTENSE (torsdag d. 17. – søndag d. 20. januar 2019)

Modul 1:
SenSING (Mette)
Solist – Musikalsk legestue (Mads)
Sangteknik (Laura)
PLAY (Lene)

Modul 2:
Solist – Inside Out (Mette)
Heart/Beat (Mads)
Solist – Nervøsitet og grounding (Laura)
Bliv en bedre korsanger (Lene)

Uge 7 (søndag d. 10. – lørdag d. 16. februar 2019)

Modul 1:
Solist – StemmeFLIRT (Mette)
Solist – Impro (Mads)
Bliv en bedre korsanger (Laura & Stephen)
A capelle kor (Rie)
Poetfabrik (Arne)

Modul 2:
HarmoniSING (Mette)
Heart/Beat (Mads)
Solist – Udtryk/Aftryk (Laura)
Solist – Stemmeværd (Rie)
PLAY (Lene)
Gospelmusiker (Stephen)

Fordybelsesmoduler

A Capella Kor (uge 7)

Rie Hagbard

På dette kormodul har vi intet klaverakkompagnement – det er vores stemmer og kroppe der udgør al musikken! Vi skal snuse lidt til rytmegruppens forskellige roller og overføre dem til sangstemmen. Det bli’r flerstemmig gospelsang, som du ikke har prøvet det før! I øvningen kombinerer vi arbejdet med gehør, klang, puls, kropslighed og korisk udtryk, og vi kommer til at styrke os selv som vokalister gennem de skarpt opdelte roller. Det bli’r udfordrende og rigtig festligt!
Det er en fordel at have god erfaring med trestemmig sang.

Bliv en bedre korsanger (uge 3 & uge 7)

Dette kor-modul er for dig der gerne vil blive mere sikker som korsanger. Vi vil blandt andet arbejde med at stå fast på at det vi synger ER rigtigt, at turde at skrue op for lyden, at tage ansvar for klang og udtryk mm. I løbet af ugen vil der være oplæg, øvelser i store og små grupper, fælles snakke og selvfølgelig nogle sange vi skal lære at gå i dybden med.

(Underviser: Uge 3: Lene, Uge 7: Laura)

Gospelmusiker (uge 7)

Stephen Nørrelykke

Stephen Nørrelykke

Hvad vil det sige at være gospelmusiker? Hvilke roller har de forskellige instrumenter? Hvor mange slags gospel findes der? Hvor meget musikteori skal man kunne? Det skal vi forsøge at blive klogere på i dette modul. Vi vil både gennemgå lidt teori, lytte til musikeksempler og også spille sammen. Så tag gerne dit eget instrument med, så laver vi en fed jam! Undervisningens niveau og form vil tilpasse sig efter jeres niveau og behov.

Kendskab til minimum ét instrument er en fordel.

HarmoniSING (uge 7)

Mette Risager

Vi dykker ned i den magi, som opstår, når toner og stemmer flyder sammen i harmoni. Vi skal dygtiggøre vore ører og stemmer, sådan at vi bliver bedre til at blende og flyde sammen i harmoni med hinanden.

Vi arbejder med at mærke og høre forskellige slags harmonier, og vi kommer til at blive bedre til at finde og holde vores egen stemme i koret.

Heart/Beat (uge 3 & uge 7)

Mads Holm Andersen

Mads Holm Andersen

Musik med hjerte og rytme, det er udgangspunktet for dette modul. Vi skal både synge, fortolke, tage udgangspunkt i os selv og vores følelser i forhold til musikken. Samtidig skal vi mærke musikken og pulsen, klappe rytmer, spille rytmer – og lade det hele smelte sammen.

Måske synger vi højt og længe, måske hopper vi i takt, måske er vi stille sammen og mærker hvad det betyder.

KOM – lad musikken leve!

 Solist – Nervøsitet & Grounding (uge 3)

Laura Kjærgaard

Alle oplever nerver, om man er begynder, let øvet eller øvet sanger.
Dette hold er for dig der oplever at din nervøsitet tager fokus fra dig, når du skal synge solo. Få værktøjer til at holde fokus og til at finde ud af hvorfor du bliver nervøs, og sæt det i praksis som solist på holdet.

Sangteknik i praksis (uge 3)

Laura Kjærgaard

Vi arbejder på at blive klogere på stemmen generelt og især på vores egen. Komplet Sangteknik er et system, som forklarer stemmen og giver gode redskaber til at synge sundere, stærkere og præcis, som vi selv ønsker. Og så skal vi selvfølgelig synge dejlige sange, og vi skal afprøve teknikkerne i praksis.

 

SenSING (uge 3)

Mette Risager

Nogen gange tror vi, at sang handler mest om at bruge munden og stemmen. Vi tror det handler om, at vi skal lave lyd. På dette modul vender vi det på hovedet. Vi skal bruge vores ører. Vi skal lytte, og vi skal mærke, det vi hører. Og jo, vi skal selvfølgelig også synge … en hel masse. Men vores hovedfokus er at vi skal blive bedre til at vores sang ikke overdøver det, vi hører.

Vi er et lille hold, og der er tid til at alle som har lyst, kan komme til at synge en del alene.

Solist – Inside Out (uge 3)

Mette Risager

Hønen eller ægget? Hvad kom først? Er det følelsen, som får os til at synge, eller mærker vi følelsen, fordi vi synger?

På denne solist-workshop skal vi arbejde med at mærke og at formidle det, vi føler. Vi skal finde balance mellem udtryk og følelse. Vi skal arbejde på at blive bedre til at styre og docere følelserne i vores sang. Derudover arbejder vi med at finde og holde fokus, når vi synger. Dermed blive vi bedre til at formidle sangenes budskaber.

Vi arbejder med små melodistumper, og vi skal grine og synge en hel masse sammen.

Solist – Improvisation (uge 7)

Mads Holm Andersen

Mads Holm Andersen

Vi synges til, før vi er født. Synger før vi kan tale. Synger for vores børn. Synger når vi er glade og når livet er svært. Musik er sproget du kendte før alt andet.

Lad os gå på opdagelse i dig og din musikalitet og finde frem til kilden, hvor dine toner og fraser opstår. Gør dig klar til at åbne op og droppe dommeren.

Vi kommer til at arbejde med imitation, følelser, billeder, motivation, inspiration og meget mere.

Vær klar, vær umiddelbar og hav tillid!

Solist – Musikalsk Legestue (uge 3)

Mads Holm Andersen

Mads Holm Andersen

To Play. At spille.
To play. At lege.
To play music.
At lege musik?Vi leger fra begyndelsen af livet. Vi udforsker og opdager, vi søger og finder, vi er nysgerrige og åbne. Dette modul tager udgangpunkt i legen med vores stemmer i lyd og i musikken. Her går vi på opdagelse i tonerne og tager nysgerrige chancer der overrasker og inspirerer. Kom og leg med!

Solist – Stemmeværd (uge 7)

Rie Hagbard

På dette hold vil du opleve en kombination af sangundervisning, selvudvikling og musikalsk ’legestue’. Her vil du synge dig selv glad, varm og måske bevæget. De øvrige deltagere på holdet vil være dine støtter, ligesom du også vil kunne opleve stor glæde ved at støtte dem. Denne helt særlige gruppedynamik hjælper os til gradvist at blive mere modige for hver øvelse, og vi kommer til at lære os selv, vores stemme og musikalske formåen at kende fra et helt nyt og meget livsbekræftende sted. Stemmeværd er en nøgle til nærvær og til at finde eller styrke dit personlige udtryk. Til at tage plads som sanger og som menneske.

Solist – Udtryk/Aftryk (uge 7)

Laura Kjærgaard

På SOLIST UDTRYK/AFTRYK arbejder vi med udtryk udfra 3 kategorier: Musikalsk udtryk – dvs. de valg vi tager musikalsk som solister, Visuelt udtryk – her arbejder vi med kropssprog og med at få krop og stemme til at hænge sammen. Hjertets udtryk – hvordan får vi udtrykt det, vi har på hjerte med autenticitet og troværdighed?

Solist – StemmeFLIRT (uge 7)

Mette Risager

Sang er kommunikation. Der er intet mere magisk når musik opstår på stedet. Ørerne fyldes af velvære, når toner pludselig flyder sammen i harmoni. Man kan få fornemmelsen af, at stemmerne leger sammen …
Hvis vi tør give os hen og lytte og mærke hinanden kan vi sammen skabe nyt og skabe magi. Øvelse gør mester.
På denne solist-workshop skal vi øve os i at synge sammen og kommunikere med vores stemmer.

Play (uge 3 & uge 7)

Lene Nørrelykke

Lene Nørrelykke

Dette er ikke et solisthold, men en mulighed for at alle kan arbejde med improvisation. Hvordan performer vi? Hvordan arbejder stemme og krop sammen når vi performer/udtrykker os? Vi skal improvisere og lege med stemmen og kroppen og kaste os ud i teaterlignende øvelser. Det bliver måske grænseoverskridende, men det vil også give aha-oplevelser og blive virkelig sjovt!

Poetfabrik (uge 7)

Arne Andreasen

Arne Andreasen

Når vi bliver født og får klippet navlestrengen – er vi alene. En ø i havet. Sammen med 8-10 milliarder andre øer. Resten af livet bruger vi på at blive landfaste med andre. Bygge broer, lave dæmninger og sætte færger ind. Skabe relationer og blive hinandens nødvendighed. Venner.
Ord kan slå bro over de største oceaner. Ord kan ødelægge en afstand på et kys.
Vi skal jonglere med sprogets legoklodser – og skabe guld af hverdagsbrikker. Være alkymister. Og bruge mange ord, korte ord, sjove ord og lange sætninger. Og bare prøve at fange i små glimt hvad store ord kan.
Imens vi bygger broer til hinanden…

Synes godt om

Nina Luna (Kursusleder)

En kursist udtalte efter et ugekursus med Nina:
Der er dem, der elsker Nina Luna, og så er der dem, der ikke har mødt hende endnu!

Læs mere om Nina Luna

Du får:

  • Fælleskor med alle kursets undervisere (uge 7)
  • Koncerter: koncerter og gudstjenester.
  • Undervisere: toptunede undervisere, med kompetencer lige fra selvudvikling over digtning til rytmetræning.

Begrænset antal pladser

For at alle kan få den mest optimale oplevelse, har vi valgt at begrænse kurset til 70 deltagere. Vær sikker på en plads, tilmeld dig nu!

Tilmeld mig!