Syng for Livet – Gospel Sang og Sjæl 2019

Gik du glip af Syng for Livet 2018?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for info om Syng for Livets to kurser i 2019 d. 17.-20.januar og uge 7.

TILMELD NYHEDSBREV

Undervisere

Undervisere

Det er igen i år lykkes at få et super spændende program på plads til på Syng For Livet – ikke mindst pga. det fantastiske underviserteam vi kan præsentere.

De fleste underviserne har været med på Syng for Livet før, og bidrager altid til et fantastisk inspirerende og varieret program, som vi er meget stolte af. Men vi har også nye spændende kræfter at præsentere.

Arne Andreasen

Jeg har lige knækket en af tilværelsens store gåder: Hvorfor er vi her?
  • Vi er her for hinanden
  • Det er faktisk derfor vi er her
  • Vi skal lave lyse øjeblikke for hinanden
Resten er ude af vores hænder.
Og i gode, stærke hænder.
Hos ham,
der gir jordbærret sin farve, vinteren sit mørke og morgenstjernen sit lys.
Jeg glæder mig så meget til at være under samme sol og tag som jer og mærke livet pulsere – i en stor, fælles sang til livet.

Laura Kjærgaard

Laura er en populær underviser i gospelmiljøet i Danmark og i udlandet. Når Laura underviser er det altid med øje for den enkeltes potentiale som solist eller som korsanger. Og med autencitet, humor, energi og empati guider hun ugentligt sangere igennem gospelmusikkens mange musikalske og hjertevarme facetter. “Jeg brænder for alt hvad gospel har at byde på” – og DET er en passion der smitter selv på de bagerste rækker.

Lene Nørrelykke Pressefoto

Lene Nørrelykke

Lene Nørrelykke har arbejdet som gospelsangerinde og korleder i over 20 år. Hun er uddannet sangtekniklærer fra Complete Vocal Technique og leder 2 gospelkor i Århus, REJOICE og Fredens Gospelkor. Derudover har hun haft hovedroller i musicals og arbejdet som sang- og performance-coach for forskellige professionelle performere.
Lene underviser og performer med stort overskud, humor og udstråling.
 

Mette Risager

Mette Risager

Mette Risager, er ikke bare en super korleder, hun synger også som en drøm. Mette leder til dagligt korene Emmaus og Nardus i Metodistkirken i Odense.
Mette er uddannet fra Complete Vocal Institute i København som underviser i Komplet Sangteknik. Hvis der er nogen der kan formidle sangteknik, er det Mette!

Nina Luna

Nina Luna

Både når livet er fantastisk og når det er udfordrende er musikken mit tilflugtssted. Dér føler jeg mig fri til at udtrykke mig, helt uden filter.
Jeg elsker at formidle redskaber der gør os i stand til at klare de sangtekniske og mentale udfordringer vi møder på vores musikalske og personlige rejse.
At blive i stand til at glemme tid og sted, og udtrykke os frit gennem musikken, er for mig gospelmusikkens DNA.
 

Mads Andersen

Mads Andersen

Mads Andersen er pianist og underviser for gospelkor fordelt over hele Hovedtadsområdet. Mads er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og har i mere end 10 år medvirket i en lang række sammenhænge hvilket gør ham til en utrolig alsidighed, kompetent gospelinstruktør og pianist.
Masser af energi, udstråling, indlevelse og humor er kendetegnende for Mads.

Rie Hagbard

Rie Hagbard er uddannet sanger og musikunderviser fra Rytmisk Musikkonservatorium og har mange års erfaring bag sig som vokalgruppesanger og korleder. Hun har også et aktivt virke som sangunderviser, hvor fokus særligt har været på sammenhængen mellem stemme/krop og psyke. Rie brænder for at fjerne de hindringer hos sine elever og kor, som måtte stå i vejen for et frit og autentisk udtryk; gennem redskaber hentet fra bl.a. selvudviklingens verden har hun hjulpet mange til at stå bedre fast i sig selv og dermed opnå en langt mere kraftfuld og personlig formidling af musikken.

Stephen Nørrelykke

Jeg er uddannet rytmisk pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2000. Jeg begyndte at spille gospel i 1998, og selvom jeg har spillet en bred vifte af rytmiske stilarter gennem årene er gospelmusikken noget af det jeg har holdt mest fast i, som ligger godt til mig og min spillestil.
Jeg har to gospelkor sammen med min kone Lene Nørrelykke og er fast medlem af gospelherrekvartetten Rune Herholdt & The Gospel Brothers.

Find os på facebook

Hold dig opdateret om program, tilmelding og nyheder omkring Syng for Livet på vores facebookside.
Besøg facebookside

Nina Luna (Kursusleder)

En kursist udtalte efter et ugekursus med Nina:
Der er dem, der elsker Nina Luna, og så er der dem, der ikke har mødt hende endnu!

Læs mere om Nina Luna

Du får:

  • Indhold:Fælleskor med alle kursets undervisere (uge 7)
  • Koncerter: koncerter og gudstjenester.
  • Undervisere: toptunede undervisere, med kompetencer lige fra selvudvikling over digtning til rytmetræning.

Begrænset antal pladser

For at alle kan få den mest optimale oplevelse, har vi valgt at begrænse kurset til 70 deltagere. Vær sikker på en plads, tilmeld dig nu!

Tilmeld mig!