info@galleri-emmaus.dk Tlf. 5443 5433 (åben ml 9 og 14)

Come Together (uge 19 & uge 38)

Sang, leg og masser af oplevelser sammen. Vi lægger ud, første aften med at lege os til at kende hinanden lidt bedre. Det gør vi i selskab med Nina, som vil lede os igennem en aften med masser af sang og bevægelse. Slip facaden, hæmningerne og lad glæden, spontaniteten og nysgerrigheden blomstre.

Tæt På (uge 19 & uge 38)

Denne aften er der mulighed for at lære underviserne bedre at kende. Vi skal tættere på, både musikalsk og personligt. Glæd jer til en aften med masser af musik, spas og løjer 🙂

Gospelgudstjeneste (aflyst – vender tilbage i 2022)

Her giver vi gospelmusikken en dimension mere, når den får lov at indgå som en stor og væsentlig del af gospelgudstjenesten. Der kommer fuld knald på og bliver masser af mulighed for at danse og synge, men der bliver der også plads til at reflektere, være sig selv, være sammen og til at fordybe sig lidt i nogle af de ting, man måske ikke kommer omkring til hverdag.

Open Mic (uge 19 & uge 38)

Grib øjeblikket, grib mikrofonen og syng en sang som betyder noget for dig, fortæl en historie eller læs et digt. Her er der plads til det hele. Du får som kursist mulighed for at byde ind og dele noget, som betyder noget for dig.

Åben Koncert (aflyst – vender tilbage i 2022)

Torsdag aften slår vi dørene op for åben koncert, hvor vi inviterer familie, venner, Haslev og omegn til en åben gospel koncert, hvor vi præsenterer nogle af de sange vi har arbejdet med i fælleskor. Koncerten er åben for alle og afholdes kl 19.30.

Festafslutning (uge 19 & uge 38)

Sidste aften er der fest! Vi skal spise en god middag og snakke om alt det vi har oplevet i ugens løb. De forskellige valgfrie modul-hold får mulighed for at præsentere nogle af de ting de har arbejdet med i løbet af ugen. Vi skal fejre hinanden!