info@galleri-emmaus.dk Tlf. 5443 5433 (åben ml 9 og 14)

Det er igen i år lykkedes at få et super spændende program på plads til Syng For Livet – ikke mindst pga. det fantastiske underviserteam vi kan præsentere.

Alle underviserne har været med på Syng for Livet før, og bidrager altid til et fantastisk inspirerende og varieret program, som vi er meget stolte af.

 

 

Arne Andreasen
Jeg har lige knækket en af tilværelsens store gåder: Hvorfor er vi her?
  • Vi er her for hinanden
  • Det er faktisk derfor vi er her
  • Vi skal lave lyse øjeblikke for hinanden
Resten er ude af vores hænder.
Og i gode, stærke hænder.
Hos ham,
der gir jordbærret sin farve, vinteren sit mørke og morgenstjernen sit lys.
Jeg glæder mig så meget til at være under samme sol og tag som jer og mærke livet pulsere – i en stor, fælles sang til livet.

Portræt - Julie Bie
Julie Bie
Vi er stolte over at kunne præsentere Julie som ny underviser på Syng for Livet.

Julie er en rigtig dygtig underviser og et skønt menneske. Hun er autoriseret underviser fra Complete Vocal Institute i København og har de sidste 3 år været dirigent for det århusianske gospelkor Voices of Praise.

Julie tilbyder også sangundervisning og laver workshops i hele landet. Julie siger: “Jeg tror på at Gospelmusikken healer os, at den gør os glade, den fortæller historier igennem os, den forandrer os indeni og udenpå. Og kunne jeg ordinerer “gospel på recept” til alle mine patienter i mit daglige arbejde som fysioterapeut, så gjorde jeg det med den største selvfølgelighed.”

Glæd jer til at møde Julie!

Laura Kjærgaard
Laura er en populær underviser i gospelmiljøet i Danmark og i udlandet. Når Laura underviser er det altid med øje for den enkeltes potentiale som solist eller som korsanger. Og med autenticitet, humor, energi og empati guider hun ugentligt sangere igennem gospelmusikkens mange musikalske og hjertevarme facetter. “Jeg brænder for alt, hvad gospel har at byde på” – og DET er en passion, der smitter selv på de bageste rækker.

Portræt - Lene Nørrelykke
Lene Nørrelykke
Lene Nørrelykke har arbejdet som gospelsangerinde og korleder i over 20 år. Hun er uddannet sangtekniklærer fra Complete Vocal Technique Institute og leder 2 gospelkor i Århus, REJOICE og Fredens Gospelkor. Derudover har hun haft hovedroller i musicals og arbejdet som sang- og performance-coach for forskellige professionelle performere.
Lene underviser og performer med stort overskud, humor og udstråling.
 

Mette Risager
Mette Risager
Mette Risager, er ikke bare en super korleder, hun synger også som en drøm. Mette leder til dagligt korene Emmaus og Nardus i Metodistkirken i Odense.
Mette er uddannet fra Complete Vocal Institute i København som underviser i Komplet Sangteknik. Hvis der er nogen, der kan formidle sangteknik og sangglæde, er det Mette!

Nina Luna
Nina Luna
Både når livet er fantastisk og når det er udfordrende er musikken mit tilflugtssted. Dér føler jeg mig fri til at udtrykke mig, helt uden filter.
Jeg elsker at formidle redskaber der gør os i stand til at klare de sangtekniske og mentale udfordringer vi møder på vores musikalske og personlige rejse.
At blive i stand til at glemme tid og sted, og udtrykke os frit gennem musikken, er for mig gospelmusikkens DNA.
 

Mads Andersen
Mads Andersen
Mads Andersen er pianist og underviser for gospelkor fordelt over hele Hovedstadsområdet. Mads er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og har i mere end 10 år medvirket i en lang række gospelsammenhænge, hvilket gør ham til en utrolig alsidig, kompetent gospelinstruktør og pianist.
Masser af energi, udstråling, indlevelse og humor er kendetegnende for Mads.

Rie Hagbard
Rie Hagbard er uddannet sanger og musikunderviser fra Rytmisk Musikkonservatorium og har mange års erfaring bag sig som vokalgruppesanger og korleder. Hun har også et aktivt virke som sangunderviser, hvor fokus særligt har været på sammenhængen mellem stemme/krop og psyke. Rie brænder for at fjerne de hindringer hos sine elever og kor, som måtte stå i vejen for et frit og autentisk udtryk; gennem redskaber hentet fra bl.a. selvudviklingens verden har hun hjulpet mange til at stå bedre fast i sig selv og dermed opnå en langt mere kraftfuld og personlig formidling af musikken.

Sarah Moshage Ahola
Sarah Moshage Ahola
“Jeg elsker gospel og jeg elsker kor. Jeg har arbejdet som korleder i 15 år og er i dag dirigent for korene Greve Gospel Singers og Salvation Gospel. 
Derudover må jeg med stolthed indrømme at jeg er en nørd – en stemmenørd. 
Jeg er fascineret af hvordan stemmen bliver påvirket af krop og sind og ikke “bare” er noget et sted i halsen.”

Stephen Nørrelykke
Stephen er uddannet rytmisk pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2000 og begyndte at spille gospel i 1998 Selvom han har spillet en bred vifte af rytmiske stilarter gennem årene, er gospelmusikken noget af det han har holdt mest fast i, og han er blandt europas bedste gospelpianister.
Stephen har to gospelkor sammen med sin kone Lene Nørrelykke og er fast medlem af gospelherrekvartetten Rune Herholdt & The Gospel Brothers.